Ná ’n wonderlike Kersete het ons Saterdagaand met die bus in Oxfordstraat af gery na Marble Arch en terug in Regentstraat in Londen, om na die Kersliggies te kyk. Londen se middestad is glinsterend.

“I will honour Christmas in my heart, and try to keep it all the year. I will live in the Past, the Present, and the Future. The Spirits of all Three shall strive within me. I will not shut out the lessons that they teach!” Charles Dickens (A Christmas Carol)

Foto’s: Ronel van Zyl

Oor die skrywer

’n Passie vir die lewe

Ek is ’n Britse Suid-Afrikaner wat in Londen woon en my passie vir Londen, Groot-Brittanje, my geboorteland Suid-Afrika, geleenthede en my reise deel. Ek is ’n vryskutfotograaf en het altyd my kamera by my. Ek glo ’n foto sê baie meer, daarom vang ek graag spesiale oomblikke in beeld vas.

Lees Ronel se blog by https://ronelvanzyl.blogspot.co.uk

 

Hierdie artikel is ook beskikbaar in: English

Ronel van Zyl
Ronel van Zyl
’n Passie vir die lewe

Ek is ’n Britse Suid-Afrikaner wat in Londen woon en my passie vir Londen, Groot-Brittanje, my geboorteland Suid-Afrika, geleenthede en my reise deel. Ek is ’n vryskutfotograaf en het altyd my kamera by my. Ek glo ’n foto sê baie meer, daarom vang ek graag spesiale oomblikke in beeld vas.

Lees Ronel se blog by https://ronelvanzyl.blogspot.co.za.

Sharing life

I am a British South African living in London and sharing my passion for London, Great Britain, my country of birth South Africa, events and my travels. I am a freelance photographer and can always be found with my camera. I believe a photo can tell a story so much better. I love capturing the moment.

Visit Ronel’s blog at https://ronelvanzyl.blogspot.co.za

Teken in op die Kollig-nuusbrief en bly betrokke

Jy het suksesvol ingeteken!

Pin It on Pinterest