Leesvordering:

Onderneming in die Kollig: AVW Media Worx

Mei 14, 2024

Hierdie week se kollig is op AVW Media Worx. AVW Media Worx is gratis op Wêreldwyd se Wêreldgids gelys. AfriForum Wêreldwyd se Wêreldgids is waar Suid-Afrikaanse ondernemings van reg oor die wêreld bymekaarkom om ’n gemeenskap te vorm. Op dié manier raak hulle deel van hierdie wonderlike netwerkgeleentheid.

Lees meer oor AVW Media Worx

Welkom by my portefeulje. My naam is Adriaan Van Wyk en ek is ’n reisende fotograaf wat tans in die Verenigde Arabiese Emirate gebaseer is. My passie vir fotografie het in 2015 begin toe ek die geleentheid gehad het om 24 lande te verken as ’n fotograaf op een van Royal Caribbean Cruise Lines se skepe. Ek was betower deur die skoonheid van die wêreld en sy mense en het geweet ek wil herinneringe deur my lens vasvang.

Ek het sedertdien die fotografiebedryf aangedurf en is gelukkig genoeg om met ’n groot verskeidenheid diverse kliënte te werk. Ek hou daarvan om met my foto’s ’n storie te vertel, of ek nou die spesiale oomblikke van ’n paartjie se troudag vasvang of die dinamiek van ’n bedrywige stad dokumenteer.

Ek streef altyd daarna om die emosies en essensie van die oomblik op ’n unieke en kreatiewe manier vas te vang, of dit nou ’n portretsessie of ’n kommersiële projek is. Ek is daartoe verbind om beelde van hoë gehalte te lewer wat my kliënte vir ’n leeftyd sal koester.

Kontak my gerus indien jy vrae het of ’n sessie wil skeduleer. Ek sal geëerd voel om deel te wees van jou spesiale oomblikke en om jou te help om blywende herinneringe te skep.

Op AfriForum Wêreldwyd se Wêreldgids word jy nie net deel van ’n sakenetwerk nie; dit is ook ’n waardevolle manier om ’n ondersteuningsbasis te bou vir daardie dae wanneer die verlange te veel raak en almal net te ver weg is.

Help jou onderneming om te groei; gebruik hierdie skakel en maak seker jou onderneming word gelys op Wêreldwyd se Wêreldgids.


Ons wil graag hoor waar jy koop, met wie jy praat en hoe jou netwerk in die buiteland lyk. Laat weet ons by wereldwyd@afriforum.co.za.

Kontak AVW Media Worx

Klik hier om AVW Media Worx se webtuiste te besoek.

Klik hier vir AVW Media Worx op AfriForum Wêreldwyd se Wêreldgids.

Lees ook: Onderneming in die Kollig: KuierKos

Meer oor die outeur

AfriForum Wêreldwyd

Soek

Volg ons op

Moet lees artikels

Uit en tuis: ’n e-pos uit Florida

Uit en tuis: ’n e-pos uit Florida

Uit en tuis is ’n rubriek waarin ons gesels met mense wat in die buiteland woon, of wat daar gewoon en gewerk het, maar weer terug is in Suid-Afrika. Ons hoor graag van enigeen wat hul belewenisse met ons wil deel. Vandeesweek gesels ons met Nicolene Coetzee, wat vir...

AfriForum TV

Nuusbrief

Kontak ons

Maak 'n donasie

Jeugblad

Jy sal ook dalk hiervan hou…

Teken in op die Kollig-nuusbrief en bly betrokke

Nuusbrief/Newsletter

Jy het suksesvol ingeteken!

Pin It on Pinterest